Rolpoorten geven een veilig gevoel

Met rolpoorten van Verano kies je voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als aternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen van de rolpoort door de ophangveer. Rolpoorten kunnen niet opgetild worden.

Een Verano rolpoort vormt een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgt voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.


Een rolpoort zorgt voor jaren plezier

Wil je rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen van Verano zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.

De rolpoort is ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije lagers. De lagers van de rolpoorten zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.


Een rolpoort in harmonie met het pand

Met een rolpoort van Verano maak je een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Iedere rolpoort wordt op maat gemaakt. Je bent verzekerd van een sluitend samenspel met jouw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Verano rolpoort rv 55

Enkele realisaties van geplaatste rolpoorten

Rolpoort nodig?

Maak je afspraak voor een opmeting en vrijblijvende offerte voor een rolpoort.